Λίγα λόγια για το Brainy kids

Το Brainy Kids είναι ένα πρότυπο κέντρο ειδικών θεραπειών που ιδρύθηκε το 2016 για να παρέχει με παιδοκεντρική προσέγγιση υπηρεσίες πρόληψης, αξιολόγησης και θεραπευτικής παρέμβασης σε παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους.
Σκοπός μας είναι να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με διεπιστημονικό τρόπο και με ιδιαίτερη ευαισθησία σε παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην επικοινωνία, τον λόγο, την ανάπτυξη, την κοινωνικοποίηση, την αυτονομία, την κίνηση, τη μάθηση και τη συμπεριφορά. Διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες μας καθ’ ότι η διεπιστημονική μας ομάδα απαρτίζεται από έμπειρους κλινικούς θεραπευτές, παιδοψυχίατρο, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς, εκπαιδευτικούς.
Στόχος μας είναι η άμεση συνεργασία με τους γονείς και τα σχολεία των παιδιών ώστε να προσφέρουμε μία κοινή προσέγγιση στα παιδιά. Στο Brainy Kids πραγματοποιούνται και δημιουργικά εργαστήρια (από 10 μηνών) με σκοπό την ενσωμάτωση, την κοινωνικοποίηση και τη συναισθηματική ανάπτυξη.

Οι υπεύθυνοι του χώρου

placeholder.gif
Ειδική Παιδαγωγός, MEd
placeholder.gif
Ψυχολόγος, Ειδική Παιδαγωγός, MEd

Η ομάδα μας

Ψυχολόγος MSc
Ψυχολόγος MSc
Παιδοψυχίατρος
Λογοθεραπευτής
Λογοθεραπεύτρια
Εργοθεραπευτής - SI
Εκπ.Παιγνιοθεραπεύτρια
Εργοθεραπεύτρια - SI
Εργοθεραπεύτρια - SI
Ψυχολόγος MSc

Συνεργασίες

Επίσημη συνεργασία με το Έναυσμα, Πρότυπο Κέντρο Παιδιού, Νέο Ψυχικό τηλ.: 2106464866.

Ο χώρος μας